Folii Decorative

  Folii decorative

     Foliile decorative geamuri sunt de diverse modele:

— cu dungi inguste (13 mm)

— cu dungi late (45 mm)

— cu patratele (45 x 45 mm)

— cu buline

      Folii ornamentale de diferite culori: rosu, galben, verde, albastru, bronz, alb, negru mat si argintiu.

     Va oferim o bogata gama de folii decorare geamuri destinate unui ambient placut fie in caminul dvs, fie in incaperi tip birou, camere de hotel, restaurante sau in spatii comerciale, design si functionalitate pentru amenajari interioare si compartimentari de spatii pentru birouri.

     Va asiguram cele mai calitative si cele mai moderne modele si culori de folii decorative pentru geamuri interioare si exterioare, modele care va inspira si va fac sa va simtiti creativi si relaxati  in caminul sau in biroul dvs.

Folie decorativa

      Foliile de protectie vizuala colorate, mate sau reflexive reduc efectul orbitor al luminii puternice din timpul zilei sau vizibilitatea in interior. Folie geam mata (cu aspect de geam alb sablat) sau mata reflexiva aplicata pe geamurile existente, pe langa transmisia luminii asigura o buna protectie impotriva privirilor curioase, indiscrete si nedorite. Exista in oferta si folii decorative cladiri care asigura obscuritate perfecta.

— folie alb mat

— folie negru mat

— folie maro mat

— folie argintiu mat

     Completeaza formularul de contact a site-ului, spune-ne suprafata estimativa a geamurilor, scopul aplicarii foliei (protectie solara,folie protectie vizuala, securitate, folie decorativa geamuri, etc.) si iti comunicam ce tip de folie ti se potriveste, precum si pretul foliei decorative si al montarii acesteia. Preturile variaza in functie de tipul de folie decorativa ales, de suprafata si de dificultatea lucrarii. Asiguram consultanta, masuratori si montaj.