Folii Cladiri

 Folie protectie solara si UV

Vara scade temperatura din interior cu aproximativ 5°C si reflecta pana la 80% din radiatia solara, iarna creste izolatia termica a geamului cu 30%, astfel reduce costurile necesare incalzirii. Creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de energie electrica.

Foliile solare geamuri cladiri, pe langa siguranta, sunt dotate cu un strat de protectie impotriva razelor ultraviolete, care filtreaza 99,9% din razele daunatoare. O folie solara cladiri reduce lumina orbitoare cu pana la 87% , facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer.

Craparea sau fisurarea geamului provocate de tensiunea termica, poate fi evitata prin alegerea profesionala a foliilor solare LLumar.

Folii protectie solara cladiri: argintiu, auriu, bronz, cupru, albastru, gri, neutru; folii reflective (folie tip oglinda), metalizate, sputerizate, exterioare reflective. 

Folie decorativa geamuri

Folii decorative: dungi inguste (13 mm), dungi late (45 mm), patratele (45 x 45 mm), folii colorate (rosu, galben, albastru, verde). Ideale pentru amenajari interioare si compartimentari de spatii tip birouri, camere de hotel, restaurante sau in spatii comerciale. Reducand lumina suparatoare, foliile decorative geamuri pot reduce oboseala ochilor si imbunatati conditiile pentru functionarii din birouri si locatarii cladirilor.

Folii decorative cladiri: alb mat, maro mat, argintiu mat, negru opac. Folii de protectie vizuala mate permit patrunderea luminii solare in mare parte, dar in acelasi timp reduc vizibilitatea privirilor indiscrete si nedorite in interior, astfel devin o solutie optima pentru a spori intimitatea in case si birouri.

Folie antiefractie pe geamuri

Foliile cladiri antiefractie si de protectie sunt dotate cu diferite straturi metalizate cu aluminium, si aplicate pe orice tip de geam securizeaza si fortifica, acesta ramanand impenetrabil chiar si dupa ce este spart, protejand geamul la orice forma de vandalism sau atac cu pietre, rangi, sticle incendiare, explozibil, etc. Geamul protejat cu folie antiefractie sporeste siguranta caminelor, a locurilor de munca, sediilor, magazinelor, vitrinelor, reducand riscul spargerilor accidentale si patrunderii prin efractie.

O folie antiefractie transparenta este un puternic factor de descurajare pentru hoţi, intarziind incercarea rapida de a intra prin fereastra distrusa. Acesta este un puternic scut care retine in cadru geamul spart. Pentru că este clar optic, nimeni nu va sti ca este aplicata – până când veti avea nevoie.

Autenticitatea parametrilor tehnici si a performantelor foliilor de securitate sunt garantate de testele efectuate atat de producator, cat si de laboratoare independente.
Folie antiefractie geam termopan: transparent, argintiu, cupru, neutru; folii transparente, reflective, sputerizate, alb mat.

Avantajele foliilor sunt numeroase:

– pastrarea unui mediu ambiental optim pentru lucru, odihna sau alte activitati
– creeaza intimitate (geamuri spion, tip oglinda, mate etc)
– protectie UV (decolorarea si imbatrinirea prematura a obiectelor aflate in spatele geamurilor)
– rezistenta geamului la socuri (intarzie efractia iar in cazul spargerii geamului folia tine cioburile pe adezivul ei evitand eventualele accidente)
– reducerea zgomotului in incapere cand aerul conditionat merge la ventilatie maxima
– reducerea consumului de energie folosita la incalzirea si racirea incaperii
– reduce stralucirea deranjanta a soarelui din timpul zilei
– beneficiaza de strat antizgariere pentru o intretinere si pastrare pe un timp indelungat
– adeziv foarte performant (riscul de a se exfolia in timp e minim)
– beneficiati si de un plus la capitolul estetic si de design
– culoare stabila (nu se decoloreaza nici dupa expirarea garantiei)