Folii Antiefractie

Folii antiefractie

     Spargerea accidentala, vantul puternic sau intrarea prin efractie pot sparge geamul usii sau fereastrei  si pot cauza prejudicii semnificative in casa ta şi familiei tale. Prin montaj folie antiefractie acest risc poate fi redus sau impiedicat.

     Folia de securizare transparenta este un puternic factor de descurajare pentru hoţi, intarziind incercarea rapida de a intra prin fereastra distrusa. Acesta este un puternic scut care retine in cadru geamul spart.

     Pentru că este clar optic, nimeni nu va sti ca este aplicata – până când veti avea nevoie.

     Foliile antiefractie au grosimea de: 100, 175, 275 si 375 microni

     Culori folie de securitate: transparent, argintiu, cupru

     Foliile antiefractie Llumar sunt dotate cu diferite straturi metalizate cu aluminium, si aplicate pe orice tip de geam securizeaza si fortifica, acesta ramanand impenetrabil chiar si dupa ce este spart. Folia  antiefractie groasa este certificata clasa 2 si 3 de securitate, protejand geamul la orice forma de vandalism sau atac cu pietre,  rangi, sticle incendiare, explozibil, etc. Geamul astfel protejat sporeste siguranta caminelor, a locurilor de munca, sediilor, magazinelor, vitrinelor, reducand riscul spargerilor accidentale si patrunderii prin efractie.

     Dispunem de mai multe variante de folie geam antiefractie, de la 100 pana la 375 de microni grosime, cele mai groase oferindu-ne protectie impotriva efectelor undelor de soc (accidente, explozii in preajma imobilului), fiind la fel de sigure ca grilajele ce se pun la ferestre.

 Folie antiefractie

     O folie antiefractie transparenta de mare rezistenta protejeaza fata de patrunderile violente si vandalism. Prin aplicarea de folie antiefractie pe termopan rezistenta geamului creste considerabil. Dupa spargere cioburile raman lipite de folie, protejand astfel impotriva eventualelor accidente. Geamul astfel protejat sporeste siguranta caminelor si chiar poate diminua pagubele in cazul unor eventuale explozii. Se stie ca, in caz de explozie, cele mai mari pagube sunt produse de cioburile care devin adevarate proiectile, putand provoca raniri foarte grave si pagube materiale importante.

     Contacteaza-ne la numarul de telefon                                      0721 68 38 65  /  0763 75 99 66  sau completeaza formularul de contact al site-ului, spune-ne suprafata estimativa a geamurilor, scopul aplicarii foliei (protectie solara, protectie vizuala, securitate, decorativa, etc.) si iti comunicam ce tip de folie doresti precum si pretul foliei antiefractie si al montarii acesteia. Preturile  variaza in functie de tipul de folie ales, de suprafata si de dificultatea lucrarii.