Folie Solara

Folie solara cladiri

     Structura speciala a foliei cladiri realizeaza filtrarea componentei ultraviolete a spectrului solar: intarzie ingalbenirea, decolorarea mobilierului sau a exponatelor pretioase. Aceste folii pot fi livrate in diverse variante, incolore, colorate sau folii reflexive geamuri. Foliile protectie solara sunt singura solutie de blocare a radierii razelor ultraviolete fara acoperirea optica cu vreun sistem de umbrire  (jaluzele, rulouri, perdele).

Folie protectie solara

     Reflecta pana la 99% din radiatia solara, oferind un grad mare de protectie pe timpul verii. Izoleaza din punct de vedere termic, reduc stralucirea solara neplacuta, diminueza caldura sufocanta si lumina orbitoare. Filtreaza radiatiile UV. Incaperile devin mai confortabile, iar temperatura din interior scade cu aproximativ 5 Cº pe timp calduros.

     Ridica-ti jaluzelele sau draperiile si lasa lumina soarelui sa intre. Folii solare cladiri LLumar reduc lumina orbitoare cu pana la 87% , facand mai usor privitul la televizor sau lucrul pe computer. Pentru ca foliile de cladiri sunt disponibile intr-o varietate de nuante subtile, vei putea sa te bucuri de priveliste fara ca macar sa stii ca o folie solara este acolo.

Folii geamuri cladiri

     Culorile diferite si straturile metalizate reflexive accentueaza valoarea estetica a suprafetelor de sticla. Foliile colorate si reflexive geam termopan confera cladirilor o fatada noua, indiferent de varsta cladirii. Fatadele de sticla pot fi renovate cu bugete semnificativ mai mici fata de costurile necesare executiei unei fatade noi de sticla. Aplicarea foliilor protectie UV se poate face fara intreruperea activitatilor din interiorul cladirilor sau indepartarea ocupantilor acestora.

     Contacteaza-ne telefonic sau completeaza formularul de contact al site-ului, spune-ne suprafata estimativa a geamurilor, scopul aplicarii foliei (protectie solara, protectie vizuala, securitate, decorativa, etc.) si iti comunicam ce tip de folie ti se potriveste, precum si pretul foliei de cladiri si al montarii acesteia. Preturile variaza in functie de tipul de folie ales, de suprafata si de dificultatea lucrarii.