Folie Decorativa

Folii decorative geamuri 

Colectia cuprinde un mare numar de modele atragatoare, atat pentru decoratorii si arhitectii de interior, cat si pentru persoanele in cautare de performanta (intimitate, luminozitate, culori). De acum inainte, orice suprafta de sticla plata poate fi trasnformata in opera de arta, fie ca este vorba de un birou, o vitrina de magazin, un restaurant, o sala de baie sau o camera de copii. Aplicatiile comerciale sunt diverse: banci, birouri, restaurante, magazine, cluburi, hoteluri, sali de conferinta sau partajari de birouri.

Foliile decorative exista in diferite modele si nuante. Foliile decorative cladiri permit patrunderea luminii solare in mare parte, oferind protectie totala sau partiala (in functie de tipul foliei) impotriva privirilor indiscrete. O folie mata asigură un aspect identic cu sticla sablată oferind stil şi intimitate fără sacrificarea luminii si la costuri mai reduse.

Folia translucida ofera o solutie mai abordabila decat gravarea geamurilor si motivele pot fi usor reactualizate in cazul in care moda se schimba. Foliile opace reprezinta un pas suplimentar spre o protectie perfecta a intimitatii. Folia neagra opaca este folosita pentru a asigura un nivel de securitate sporit. Astfel, foliile decorative ofera un raspuns potrivit oricarui grad de confidentialitate dorit.

Foliile „frost” difuzeaza lumina fara a reduce sensibil lumina ambientala. Prin urmare, orice fereastra existenta poate fi transformata intr-un paravan si sa pastreze astfel intimitatea camerei. Folia decorativa pentru geamuri ofera optiuni nelimitate creatorilor, pentru a realiza design-uri unice si atractive pentru orice tip de firma.

Foliile decorative adauga o amprenta estetica si imbunatatesc securitatea. Ele pun in valoare aspectul unei locuinte si ofera o mare protectie.

Spre deosebire de gravarea sau sablarea geamului, aplicarea de folii ornamentale este reversibila (foliile se pot dezlipi fara a lasa urme), fiind astfel o metoda de decorare acceptata fara rezerve de orice proprietar de spatii inchiriate. Aceasta flexibilitate poate fi exploatata in cazul birourilor inchiriate sau a altor spatii comerciale, unde imaginea sau sigla firmei se poate modifica dupa preferinta, fara a fi necesara schimbarea sticlei.

Folie decorativa 

Va oferim o bogata gama de folii decorare geamuri destinate unui ambient placut fie in caminul dvs, fie in incaperi tip birou, camere de hotel, restaurante sau in spatii comerciale, design si functionalitate pentru amenajari interioare si compartimentari de spatii pentru birouri.

Va asiguram cele mai calitative si cele mai moderne modele si culori de folii decorative pentru geamuri interioare si exterioare, modele care va inspira si va fac sa va simtiti creativi si relaxati  in caminul sau in biroul dvs.  Foliile decorative geamuri sunt de diverse modele:

– cu dungi inguste (13 mm)

– cu dungi late (45 mm)

– cu patratele (45 x 45 mm)

– cu buline

Folii ornamentale de diferite culori: rosu, galben, verde, albastru, bronz, alb, negru mat si argintiu.